Q Crystal BOSCH 3000W elektrische e-scooter wit/parelmoer 45km/h 【VOORDELIGE E-SCOOTER】 - Q-Trading Elektrische Scooters (2023)

Beschrijving elektrische e-scooters Q Crystal wit 45km/h

Twijfelt u al een tijdje over een elektrische scooter maar hield de prijs u tegen? Hak dan nu de knoop door, want onze nieuwe Q Crystal is zeer scherp geprijsd!

Maak kennis met de Q Crystal. Eindelijk is er een voordelige elektrische scooter die er ook nog eens geweldig uitziet. Deze moderne e-scooter is standaard uitgerust met een 3000w Bosch motor, uitneembare lithium accu en extra grote 12 inch wielen. Het strakke design, de LED verlichting en een futuristische digitale display zorgen ervoor dat de Q Crystal een uitstekende keuze is.

De Q Crystal is de eerste betaalbare elektrische scooter van dit kaliber. Dit model is standaard uitgerust met een 3000w Bosch motor, welke zorgt voor een zeer snelle acceleratie. Door het uitstekende afwerkingsniveau en de zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding is de Q Crystal de beste keus voor iedereen die een elektrische scooter wilt kopen zonder de hoofdprijs te betalen.
De kwaliteit van deze prachtige retro-achtige elektrische scooter is buitengewoon hoog, en er zijn veel merkonderdelen gebruikt .
Het grote voordeel dat u bij de aanschaf van een Q Crystal heeft, is dat wij met een uniek concept werken zonder onnodige overhead kosten. U koopt als particulier rechtstreeks van een Nederlandse importeur. Door de korte lijnen die wij hanteren; Fabriek – importeur – klant, worden er €400 onnodige kosten bespaard. Van deze mooie besparingen profiteren onze klanten.

Voordelen van de Q CrystalQ Crystal BOSCH 3000W elektrische e-scooter wit/parelmoer 45km/h 【VOORDELIGE E-SCOOTER】 - Q-Trading Elektrische Scooters (1)

 • Krachtige 3000W Bosch motor.
 • Uitneembare lithium-ion accu 60V 20ah. (welke is voorzien van LG/Samsung cellen)
 • LED en tube verlichting aan voor en achterkant.
 • Duidelijk groot LCD dashboard.
 • Standaard 12″wielen voor een goede wegligging.
 • Standaard voorzien van alarm met 2 luxe afstandsbedieningen, Keyless driving en het unieke duw-blokkering anti-diefstal systeem.
 • Duidelijk en helder LCD Dashboard
 • Cruise Control
 • Voorzien van USB, en handig lampje onder de buddy.
 • Voordelig in aanschaf en gebruik.
 • Als beste elektrische scooter 2021 getest bij Top-X review website.

Weinig onderhoud dankzij de Bosch motors

Het belangrijkste voordeel van elektrisch rijden met de Q Crystal zit hem in de motor. Omdat ze wordt aangedreven door elektriciteit is het verbruik per km aanzienlijk lager dan bij de brandstofvariant. Vanwege de zeer geringe slijtage is de Bosch 3000W motor onderhoudsvrij. Hierdoor wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker. Tevens is het alarm voorzien van een krachtige luidspreker welke u gegarandeerd overal hoort en de dieven afschrikt, maar dit alarm is ook voorzien van een duw-blokkering. Dit houdt in dat wanneer het alarm af gaat, de krachtige Bosch blokkeert en verder duwen of trekken bijna onmogelijk maakt.

Zeer krachtige Bosch elektromotor

Op de Q Crystal zit een zeer krachtige Bosch elektromotor. Veel elektrische scooters hebben een minder krachtige motor, en dat maakt voor de topsnelheid niet veel uit, want je kunt prima 25 km p/u of 45 km p/u halen met de snor- of bromscooter. Het extra vermogen waarover de Q Crystal beschikt zorgt ervoor dat je over meer trekkracht beschikt, en dat je sneller op topsnelheid bent.
U zult versteld staan van de trekkracht van deze Bosch motor, die ook wel de Tesla onder de scooters word genoemd.

12 inch wielen + schijfremmen

De Q Crystal beschikt over 12 inch sportvelgen welke beide uitgerust zijn met een schijfrem. Hierdoor is er veel remkracht aan boord en dat verkort de remweg. Er is veel ruimte tussen de spaken van de voorvelg waardoor je probleemloos een dik slot kunt gebruiken. Het achterwiel is dicht omdat hier de Bosch motor in verwerkt is. Door deze slimme motorconstructie zijn er geen extra onderdelen nodig voor de overbrenging van de motor naar het wiel, en dat maakt het nog onderhoudsvriendelijker. Bovendien is er geen vermogensverlies.

Ruim zittende e-scooter met plek voor twee

Wil je iemand achterop meenemen af en toe? Bij de Q Crystal is dat geen enkel probleem. Het luxueuze zadel met een zithoogte van 80cm, welke van topkwaliteit is, zit heerlijk en biedt voldoende ruimte aan twee personen. De passagier kan zich goed vast houden aan de achter beugel, en voeten plaatsen op de uitklapbare aluminium zijsteps. Tevens is er een mogelijkheid voor een rugsteun te plaatsen, om veilig met kinderen te kunnen toeren.

Q Crystal BOSCH 3000W elektrische e-scooter wit/parelmoer 45km/h 【VOORDELIGE E-SCOOTER】 - Q-Trading Elektrische Scooters (2)

Uitneembare accu

Op de accu is niet bezuinigd want er ligt een hoge kwaliteit accu in de Q Crystal. De 60V 20Ah accu is van een Lithium ion type en voorzien van een intelligent batterij management systeem. Deze beschermt de accu tegen diepontlading en laat het opladen snel en veilig verlopen. Opladen doe je gemiddeld in 5 uur wanneer de accu helemaal leeg is. Tussendoor bijladen is geen probleem en kost een stuk minder tijd. De accu(‘s) zijn overigens uitneembaar waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact in de buurt. Je kunt ze hierdoor op iedere gewenste plek opladen, dus ook op je werk. Opladen kan bij deze e-scooter ook terwijl de accu’s in de scooter blijven zitten. Aan de buitenkant, net onder het zadel zit een oplaadpunt waar je de lader op kunt aansluiten.

De zeer krachtige uitneembare lithium accu zorgt voor een actieradius van maar liefst 60km voor de snorversie km en 50 voor de bromscooter uitvoering. De accu kan in slechts 4 uur tijd opgeladen via een standaard stopcontact en gaat ongeveer 1000 laadbeurten mee. Het is mogelijk om 2 accu’s langs elkaar te zetten waarmee de actieradius verdubbeld wordt.

*Schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), buitentemperatuur, snelheid, rijstijl en totaalgewicht. **Om de actieradius zo lang mogelijk te houden kan de maximale snelheid minder worden wanneer de accu leger is. Heeft u een windscherm op u scooter gemonteerd dan heeft dit natuurlijk invloed op actieradius, zeker met een flinke tegenwind.

Beveiliging

De Q Crystal is standaard voorzien van een uitgebreid alarmsysteem. Met dit unieke alarmsysteem met afstandsbediening kunt u keyless opstappen en wegrijden.

Key-Less-Go

De Q Crystal is voorzien van Key-Less-Go startsysteem, start uw scooter met uw afstandsbediening en u kunt de sleutel gewoon in uw zak houden. Daarnaast vindt u uw scooter ook gemakkelijk terug in een drukke garage door 1 druk op de afstandsbediening geeft uw Q Crystal een geluidsignaal als u in het bereik bent van de Q Crystal.

Wegrijblokkering

Als het alarm is geactiveerd en iemand probeert toch de scooter weg te nemen dan zal het achterwiel direct blokkeren waardoor de scooter niet weg kan rijden. Het alarm gaat ook direct af waardoor de dief het snel voor voorzien houdt.

Betalen met IN3

Je kunt de Q Crystal ook bestellen en betalen met de IN3 methode. Bij IN3 betaal je de e-scooter in 3 termijnen. Tijdens het afrekenen betaal je het eerste termijn, binnen dertig dagen het tweede termijn, en binnen 60 dagen het derde termijn. Een BKR check of rente is niet van toepassing, want deze service is namelijk geen financiering. Zonder lening toch gespreid betalen? Kies dan voor IN3.

Levertijd

De standaard levertijd is 2-5 werkdagen. De levertijd van scooters is afhankelijk van de voorraad en de drukte, wij plannen namelijk iedere bezorging zelf in. Direct afhalen op onze vestiging is ook mogelijk.

Krijg ik een kenteken bij aanschaf van een scooter?

Wij verzorgen een kenteken en papieren bij de levering van de scooter.

Bij aanschaf van een scooter ontvang u van ons bij de levering een document waarmee u naar het postkantoor kunt gaan om de scooter op u naam kunt zetten. Na u bezoek aan het postkantoor, ontvang u binnen enkele werkdagen het kentekenpasje met de post en ook het 2de deel tenaamstellingcode om de scooter bij verkoop weer over te schrijven.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 05/04/2023

Views: 6104

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.